Schenking Vermilion Energy Nederland B.V.

Het Vikingschip is bezig met de realisatie van een aanbouw. Om dit te helpen realiseren hebben we een schenking ontvangen van €1000,- van Vermilion Energy the Netherlands B.V.

Deze schenking is aangevraagd via www.vermilionenergy.nl uit het Omgevingsfonds van Vermilion Energy the Netherlands B.V. Dit fonds is een onderdeel van het internationale programma van Vermilion. Het doel is om door middel van maatschappelijke schenkingen toegevoegde waarde te bieden aan de omgeving waarin de onderneming met projecten actief is.

Om de maatschappelijke impact zo groot mogelijk heeft Vermilion ervoor gekozen een bijdrage te leveren op de volgende vier gebieden:

  • Kansrijke samenleving
  • Gezondheid & veiligheid
  • Milieu
  • Vermilion’s culturele identiteit

Vermilion Energy Nederland B.V. is onderdeel van de Vermilion Energy, een groep van bedrijven met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. zij exploreren, ontwikkelen en produceren koolwaterstoffen, en doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte.