Bigband Miss Jones – Summer in the City – theaterconcert

Datum: 13-04-2013
Aanvang 20:00 uur


Zaterdagavond 13 april treedt Bigband MissJones bij ons op met een volledig nieuw avondvullend programma. Het programma bestaat uit mooie gevoelige ballads, jazzstandards en vette swing muziek gekenmerkt door het heerlijke bigband geluid van Miss Jones. Nummers van o.a. Jeroen Zijlstra, Trijntje Oosterhuis, Adele, Barry Hay en Michael Bublé zullen de revue passeren maar ook jazz klassiekers van Sinatra en Nestico zullen niet ontbreken. Een goede show; lekker om naar te kijken, heerlijk om naar te luisteren en moeilijk om erbij om je stoel te blijven zitten, is wat u wordt aangeboden!

Dit concert is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met de fantastische nieuwe zanger van Miss Jones: Ruud van Etten. Samen met zangeres Isabelle Braaf vormt hij het zingende hart van de band. De 21-koppige band bestaat verder uit 5 saxofoons, 4 trombones, 5 trompetten aangevuld met een ritmesectie bestaande uit drums, basgitaar, gitaar, piano en percussie. De inspirerende leiding is in handen van Ton van de Kieft.

Dat Bigband MissJones aan de weg timmert is wel duidelijk. Zij zijn veelvuldig te zien en te beluisteren het komende seizoen. De West-Friese Tuinfair in Midwoud, de Minikermis in Wijdenes, de gondelvaart in Koedijk en het nieuwe Scagon Theater in Schagen zijn enkele voorbeelden hiervan. Ook is de samenwerking met zanger/trompettist Jeroen Zijlstra weer gezocht. Resultaat is een optreden in juni in Warmenhuizen.

Miss Jones kondigt u de muzikale zomer aan in “Summer in the city” en nodigt u van harte uit om zaterdag 13 april om 20.00 uur van de partij te zijn. Kaarten á € 12,50 zijn te verkrijgen aan de kassa van het Vikingschip of bij leden van de band!

info@missjones.nl |www.missjones.nl |facebook.com/BigbandMissJones