Vrijwilligers

Het Vikingschip ‘drijft’ geheel op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden veel dingen niet georganiseerd kunnen worden. We hebben veel helpende handen nodig, bijvoorbeeld voor onderhoud van het gebouw, achter de bar of voor assistentie bij de uitvoering van activiteiten. sam_9233

Wat we ook nodig hebben is organisatietalent. De WAC (Wieringer Activiteiten Coƶperatie) zoekt mensen die bestaande en nieuwe activiteiten willen helpen organiseren. Dit betekent onder meer meedenken, plannen maken, regelen, organiseren en uitvoeren.

Deel van de woensdagavond klusploeg

Deel van de woensdagavond klusploeg

De woensdagavond is vanaf 19.30 de vaste klusavond in het Vikingschip. Meestal wordt er dan gewerkt aan de techniek, zoals het repareren of verbeteren van de licht- en geluidsinstallatie; of het inregelen van het licht voor de komende voorstelling. Maar ook allerlei andere klusjes worden door vrijwilligers aangepakt. Ook deze gezellige groep kan nog uitbreiding gebruiken, kom gerust eens langs!

Dus, heeft u zin om eens iets te doen, als vrijwilliger of organisator, neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 06 12 05 55 90 of per e-mail: info@vikingschip.nl. Of loop gewoon eens langs bij Het Vikingschip. Wij vertellen u graag meer!