Concert brassband ‘de Wâldsang’ + popkoor Join’s Meeting

Datum: 01-10-2016
Aanvang 20:00 uur


Brassband ‘de Wâldsang’ uit Buitenpost (Friesland) behoort tot de top van de Nederlandse brassbands en behaalde al vele prijzen in dit genre. In aanloop naar de Nederlandse kampioenschappen laten ze deze avond graag aan u horen met welke stukken ze onder leiding van dirigent Rieks van der Velde voor de felbegeerde titel willen strijden.

Brassdewaldsangunnamed

Popkoor Join’s Meeting is afkomstig uit de Wieringermeer en telt maar liefst 50 zangers en zangeressen. Het repertoire is Engelstalig en Nederlandstalig en bestaat uit popklassiekers en hedendaagse popnummers. Zowel uptempo-nummers als ballads.Join's Meeting

Het popkoor zingt meerstemmig. Het doet veel aan choreografie en aan zangtechniek en gaat een moeilijk nummer zeker niet uit de weg. Dirigent Ymke Dalenberg leidt het popkoor op professionele wijze. Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar.

In mei dit jaar was Join’s Meeting de trotse winnaar van het Medembliks Korenfestival.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50
Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Als u wilt reserveren kunt u onderstaand formulier invullen en op de knop ‘reserveren’ klikken.

  1. Loading ...