Jochen Otten voor ALS Nederland

Datum: 30-04-2022
Aanvang 20:00 - 22:00 uur


Op 9 juni 2022 gaan de sportievelingen van ALStoppers weer de Mont Ventoux op om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Wilt u niet fietsen, maar wel uw steentje bijdragen? Dan kan dat ook vanuit een zachte theaterstoel! Op 30 april komt cabaretier Jochen Otten namelijk zijn voorstelling Opgekropt staat netjes spelen in het Vikingschip en de opbrengsten gaan naar ALS Nederland.

In Opgekropt staat netjes zien we cabaretier Jochen Otten worstelen met ongemakkelijke situaties en gĂȘnante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek? Een cabaretvoorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been.

Dat wordt een avond lachen voor het goede doel! En mocht u niet naar de voorstelling kunnen komen of mee kunnen fietsen? Dan kunt u altijd nog hier doneren aan Team ALStoppers!