Miss Jones meets Oosterdok 4: ‘Late in the Evening’

Datum: 03-05-2014
Aanvang 20:00 uurOp zaterdagavond 3 mei verzorgt bigband MissJones wederom een inspirerend optreden in onze mooie nieuwe zaal. Zoals altijd willen zij het publiek verwennen met een verrassende programmering. Hiertoe is dit jaar de samenwerking gezocht met de jonge formatie Oosterdok 4. Dit jazz kwartet bestaat uit jonge muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend. Zo wonnen zij het Prinses Christina Jazz Concours in 2012 en stonden zij het afgelopen jaar geprogrammeerd op het North Sea Jazz Festival. Ook waren zij eerder in het Vikingschip te beluisteren in de programmering van ‘Jazz op Wieringen’ Talentvolle muzikanten die garant staan voor een top optreden!
Miss Jones heeft een druk jaar vol optredens achter de rug. Zo werd o.a. gespeeld in het Scagontheater, op het bal van de adelborsten van de Koninklijke Marine en werd er een spetterend optreden verzorgd in het AZ stadion. De leden van MissJones kijken ieder jaar weer uit naar het eigen concert. Ook dit jaar wordt een nieuw avondvullend programma gepresenteerd zodat zowel nieuwe fans als ook de trouwe bezoekers weer verrast zullen worden.

Oosterdok 4                       Foto: Eliane Tazelaar

Natuurlijk zullen weer enkele nieuwe fantastische arrangementen van onze favoriete arrangeur Dirk Keijzer worden uitgevoerd.

De muzikale samenwerking met Oosterdok 4 belooft een swingende, spannende en verrassende muzikale avond. Graag ontmoet Bigband MissJones u op zaterdag 3 mei om 20.00 uur in Het Vikingschip te Den Oever.

Entree: € 12,50;  kaarten verkrijgbaar aan de kassa.