Musical Melodies

Datum: 28-06-2019
Aanvang 20:00 - 22:30 uur


Twee nationale musicalsterren staan op vrijdag 28 juni op het podium van het Vikingschip. De Liaison Studio is erin geslaagd Stanley Burleson en Marcel Visscher te strikken voor een tweede versie van het programma Musical Melodies. Ook zijn er twee solisten uit de eigen regio, namelijk Edith Numeijer en Michelle de Jong.

Ook doen er vier jonge zangers mee: Julia van der Meer uit Wieringerwerf, Elles van den Berg uit Schagen en Mare Jongeleen en Senna Weterings uit Julianadorp. Zij zijn overgebleven van audities, die in oktober werden gehouden.

De eerste Musical Melodies klonken twee jaar geleden in de Cultuurschuur en dat smaakte duidelijk naar meer. ,,Het musicalrepertoire is bijna onuitputtelijk. We brengen nu klassiekers uit Miss Saigon, Tarzan, The Lion King en ook wat uit meer recente musicals, zoals On your feet, Zorro en de nieuwe musicalsensatie Anastasia,” vertelt Alexander Bügel, de drijvende kracht achter de Liaison Studio. Vanwege de grotere podiummogelijkheden en het comfort en de intimiteit van de zaal is ditmaal voor het Vikingschip in Den Oever gekozen. Omdat Wessel Braaf, die in 2017 ook meedeed, ditmaal niet beschikbaar is, moest Bügel nog wel op zoek naar een andere mannelijke solist en die vond Michelle via haar contacten. Twee nog wel en niet de minsten.

Burleson (52) is meermalen onderscheiden voor zijn musicalwerk. Hij won drie Johnny Kraaijkamp Musical Awards (twee voor de beste mannelijke hoofdrol – De Dood in Elisabeth en Giorgio in Passion – en één voor de choreografie in Ciske de Rat. Visscher (41) kreeg dezelfde trofee voor de beste mannelijke bijrol; die van Corny Collins in Hairspray.

Kaarten kosten € 17,50 en zijn te bestellen op www.musicalmelodies.nl of per tel. 06-83294170.