The Kilkennys

Datum: 15-03-2022
Aanvang 20:00 - 22:30 uur


Zin in een avond onvervalste Ierse Folk? Dan is er in het Vikingschip te Den Oever op dinsdagavond 15 maart weer een bijzonder evenement te beleven; wederom doen de Ierse Kilkennys tijdens hun drukke continent-tour Den Oever weer aan. Deze geweldige muzikanten en zangers hebben hun eigen stempel gezet op de traditionele Ierse volksmuziek. Toch blijven ze trouw aan de typisch Ierse instrumenten, zoals tinwhistles, bodhran, uilleann pipes, banjo en mandoline.

In de afgelopen jaren hebben ze zich opgewerkt vanuit de regionale pubs naar internationale podia waar ze uitverkochte zalen vullen en daarbij jonge en oudere muziekliefhebbers aanspreken. Fans en vaste bezoekers vindt men inmiddels op alle continenten. Hun songs zijn vrolijk, opzwepend of melancholiek. Met hun energie en onvervalste Ierse humor krijgen ze ieder publiek mee. En waar ze ook komen, hun wortels dragen ze mee in hun muziek en hun naam, naar het Ierse plaatsje Kilkenny, waar ze vandaan komen.

Hun succes is voornamelijk te danken aan het plezier en ogenschijnlijke gemak waarmee de vier muzikanten samenspelen; het gevolg van hun jarenlange vriendschap en samenspel. En hoe vaak ze ook samen optreden, elk optreden is weer anders en heeft weer zijn eigen sfeer. Na hun vele eerdere optredens in het Vikingschip komen ze graag weer terug.

Aanvang 20.00 uur, entree € 17,50

Of bel 06-37 147 148 om telefonisch te reserveren