Play inn Hollands Kroon info deelnemers

Al geruime tijd geleden hebben alle Harmonie- en Fanfareorkesten uit de Gemeente Hollands Kroon de handen ineen geslagen in de Gemeente Hollands Kroon om van elkaar te leren. Het is nu tijd om ook muzikaal te laten zien dat zij heel goed samen kunnen werken. Hiertoe wordt een Play-Inn georganiseerd onder leiding van dirigent Niels Marchal.

Na een dag voorbereiding wordt er ’s avonds een concert gegeven: dit begint om 20.00 uur.

De dag begint zo rond 09.30 uur met ontvangst en koffie. Vervolgens wordt er gerepeteerd tot ongeveer 16.30 uur, uiteraard onderbroken door diverse pauzes. Het idee is om vervolgens gezellig samen te eten d.m.v. een eenvoudig buffet waarna er om 20.00 uur een concert wordt gegeven.

Deelname aan deze uniek Play Inn kost € 10,-.

Koffie en thee is ter plekke tegen betaling te verkrijgen. De lunch graag zelf meenemen. De buffetmaaltijd is apart. Helaas is daar nog geen prijs van bekend. Uiteraard proberen we dit tarief zo laag mogelijk te houden. En wij zouden het heel fijn vinden als alle deelnemers daarbij aanwezig konden zijn.

Inschrijven is nu mogelijk via het bijgevoegde antwoordformulier. We zien uw inschrijving graag zo spoedig mogelijk tegemoet, doch uiterlijk 15 januari. Hoe eerder we een beeld van de deelnemers hebben hoe beter Niels het kan voorbereiden.

Deelname is mogelijk voor iedereen met een A-diploma of gelijkwaardig niveau. Het hoofddoel is samen gezellig muziek maken.

Voor informatie of een inschrijfformulier kun je mailen met: helenkuijper@hetnet.nl

Ted Verhulst
Peter Beers
Annemarie Zwaan
Helen Kuijper
Margret Hoekenga-Idema